Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af Jagtmagasinet

Jagtmagasinet

Opret dig i dag

Opret nu!
Jagtmagasinet

Amerikansk jagt

Jagt på fri vildtbane og under hegn i det sydlige Texas, hvor der er cowboyhatte, fodermaskiner og sydstatsstemning så langt øjet rækker. Arterne der jages er javelina, whitetail og axishjort.

De små javelinaer ligner vildsvin, men er kun fjernt beslægtet med de rigtige grise. Javelinaer er talrige og jagtbare i hele det sydlige Texas.

Texas.
I denne udgave af Jagtmagasinet tager tv-holdet i første omgang på jagt med de lokale texanere. Flytter ind sammen med dem i et kæmpe maskinhus, der er indrettet med sovepladser til 18 personer, og jager de vildtarter, som forekommer naturligt på den cirka 150 hektar store jagtejendom lidt uden for byen Jourdanton i Atascosa County sådan fire-fem timers kørsel vest for Houston.
Derpå tager programmet temperaturen på det lokale jagtmiljø - først ved en BBQ på 11. Street Cowboybar i Bandera og senere under et privat party i Jordanton, hvor man starter med at lægge vejen for den legendariske Whisky Charlie.
Jagten afsluttes på en texansk jagtranch, hvor der er lokale amerikanske arter side om side med eksotiske og truede dyrearter fra Afrika og Asien.

Fodermaskiner.
Det meste af jagten foregår på anstand lige ved siden af fodertønden – så om ikke andet kommer der en masse tætte oplevelser af dyrene ud af denne jagtform. Den er da også fuldt lovlig derovre i Texas, og ingen på de kanter har kvababbelser over, at man skyder dyrene på foderstationen.
Sidst, men ikke mindst er der interview med indehaveren af vel sagtens Texas bedste restaurant – han er nemlig også jæger.
Det hele kan opleves tæt og dræbende, når Jagtmagasinet tager på amerikansk jagt i Texas.


Læs mere

Flere afsnit af "Jagtmagasinet"