Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af Og Ravnene Skrige Ved Karup Å Del 2

Og Ravnene Skrige Ved Karup Å Del 2

Opret dig i dag

Opret nu!
Og Ravnene Skrige Ved Karup Å Del 2

Koncert med Lars Lilholt

Der har været fest på heden ved Karup Å i mange år – og næsten ligeså mange år har Lars Lilholt Band været en del af festlighederne. Som Lars Lilholt siger under koncerten ”Der er flere af jer, jeg har set mange gange – fra I kom i klapvogn og så til i dag, hvor I står og er blevet voksne mennesker.” Der er en grund til, det kan lade sig gøre, at bandet kommer tilbage år efter år, for Lars Lilholt Band er et af Danmarks bedste liveband, med vedkommende tekster, som virkelig forstår at få folk med. Spilleglæden og den musikalske leg er en del af showet, og der er næsten ikke et instrument, der ikke dukker op på scenen i det velsammenspillede band.

At koncerten hedder ”Og ravnene skriger ved Karup Å” skyldes ”Jens langkniv”-sangen, der passer så godt til byen på heden. Det er dog ikke den eneste populære sang, man kan høre i dette brag af en koncert, der også rummer ”Gi’ det blå tilbage”, ”Den hvide dværg” ”Kong Pukkelrygs Land” og mange, mange flere.

Medvirkende; Bas Tom Bilde, fløjte/blæs Mads Kjøller-Henningsen, kor/fløjte Anne Rørbæk, kor Lærke Lilholt, trommeslager Eddi Jarl, klaver og harmonika Kristian Fogh, guitar Gert Vincent, vokal Lars Lilholt.


Læs mere

Flere afsnit af "Og Ravnene Skrige Ved Karup Å Del 2"