Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af DanskPOP Talent 2017

DanskPOP Talent 2017

Opret dig i dag

Opret nu!
DanskPOP Talent 2017

Indledende runde (3:6)

Vi nået frem til den 3. indledende runde af dk4´s store musikdyst. Hermed er halvdelen af samtlige 54 deltagere blevet præsenteret for danskerne, som kan stemme deres personlige favoritter videre til semifinalerne i november.

Nøjagtig som i de forrige runder, byder lørdagen på en farverig og livsglad musikalsk cocktail, der beviser, hvor mange dygtige og alsidige sangere og musikere vort land rummer.

DanskPOP Talent 2017 sendes lørdage fra den 30. september - 21.30 - med seks indledende runder. Herefter følger semifinaler og kåringsshow, som afgør hvem, der når frem til finalen. Det er ene og alene seerne, der bestemmer, hvem der ender som vinder i Forum Horsens lørdag den 20. januar 2018. Ambitionen for dk4 er fortsat at fastholde og videreudvikle dansk populærmusik, med både nuværende og kommende talenter. Det eneste krav til deltagerne er, at teksten skal være på dansk. Alle deltager får kyndig opbagning af professionelle musikere i dk4 All Stars, ledet af kapelmester Mark Chemnitz. DanskPOP Talent 2017 har ingen smagsdommere, men til gengæld et ekspertpanel som vejleder og råder de optrædende musikere.

Panelet består i år af Dan Rachlin, Henrik Launbjerg, Rikke Hvidbjerg og Anna David. Thera Hoeijmans er ny vært, og afløser hermed sin tdl. Eleva2ren makker Ole Stephensen, der nu er både folketings og byrådskandidat.


Læs mere

Flere afsnit af "DanskPOP Talent 2017"