Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af Den Røde Tråd Del 2

Den Røde Tråd Del 2

Opret dig i dag

Opret nu!
Den Røde Tråd Del 2

En Shu-Bi-Dua kopi fra Karup Å

Her er det tid til en vaskeægte folkefest! Der er spilleglæde, fadølsanlæg – og danseskoene er snøret. Vi skal til 70´erne – dengang hvor musikken var på dansk og repræsenterede den danske folkesjæl, og hvor nationalfølelse og fællesskab ikke var fyord.

Det er kopibandet Den Røde Tråd, der spiller op. De skriver selv ”Op igennem 1970’erne henvendte to af de største danske bands sig til hver deres publikum: Shu-bi-dua var de pæne drenge fra Strandvejen, som med deres glade og sjove tekster henvendte sig til hele familien.
Gasolin’ derimod blev forbundet med ungdomsoprør, hippier og tjald. Sangene var markante, samfundskritiske, med stærke budskaber og henvendte sig til et mere snævert publikum. ” Den Røde Tråd ser dog ingen modsætningsforhold og spiller med lige stor indlevelse numre fra begge grupper.

I denne koncert er det Shu-Bi-Dua, der bliver taget under kærlig behandling. Her er der mulighed for at synge med på fx ”Hvalen Hvalborg”, ”Vuffeli vov” og ”sexchikane” sammen med alle de andre feststemte mennesker i teltet ved Karup å.

Lasse Magnussen - Vokal/mundharpe/guitar. Goran Bogicevic - Bas. Thomas Olesen - Tangenter/kor. Thomas Hyldig - Guitar/kor. Morten Carøe – Trommer.


Læs mere

Flere afsnit af "Den Røde Tråd Del 2"