Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af Bord dæk dig

Bord dæk dig

Opret dig i dag

Opret nu!
Bord dæk dig

Konfirmation

I 2016 blev lidt over 45.000 unge konfirmeret i Folkekirken, men det er ikke alle, der vælger en kirkelig handling. Andre samler familie og venner til en nonfirmationsfest med champagne, taler og festsange. Men uanset hvad I vælger, vil et smukt opdækket bord danne ramme om den skønne mad I og jeres gæster skal indtage.

I dk4’s nye programserie BORD DÆK DIG står den erfarne florist Lars Jon klar med tips til, hvordan du kan dække et smukt bord. Han har arbejdet med blomster siden han var 15 år, er medejer af 5 butikker, skriver bøger og afholder kurser og shows i både ind- og udland. Lars Jon har en særlig evne til at få overraskende ideer - og i BORD DÆK DIG viser han dk4’s Christine Arendal Iversen, hvordan man pynter bord til bryllup, børnefødselsdag, havefest, rund fødselsdag – og konfirmation.

Denne gang har Lars taget i mod en udfordring. Hvordan kan man pynte et bord til en drengekonfirmation - uden at det bliver for feminint? I værkstedet fremstilles der derfor rå, men smukke kugler af blomster, mos og blade – og han viser også, hvordan man kan fremstille spiselige buketter, der kan serveres til champagnen.

Se med og få inspiration!


Læs mere

Flere afsnit af "Bord dæk dig"