Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af 50 øl du skal smage før du dør

50 øl du skal smage før du dør

Opret dig i dag

Opret nu!
50 øl du skal smage før du dør

Ales fra alverden

En udfordring på øl – lyder det tillokkende eller afskrækkende? Det er ikke noget med at kunne drikke mest eller i længst tid, men nærmere en udfordring på smagning, beskrivelse og bestemmelse af fine, gamle og sjældne øltyper, men også nye og ikke helt almindelige, når Carsten Berthelsen i tre nye udgaver af den populære programserie ”50 øl du skal smage før du dør” udfordrer en af landets øl-specialister – og selv lader sig udfordre.

Carsten Berthelsen glæder sig voldsomt – og gæsterne lige så, for i hvert program kommer der absolutte øl-sjældenheder og –rariteter fra de dybeste kældre og mørkeste gemmer - men også nye og spændende øl på bordet – og i glasset.

Det er lidt nørdet, det er meget underholdende, og det er stærkt inspirerende, når Carsten Berthelsen byder velkommen i bræddehytten, men der er ét stort problem: Noget af øllet er så sjældent, at det ikke uden videre kan købes. Andet kan købes, hvis man selv skulle få lyst til en udfordring – alene eller sammen med andre.
I dette program er første udfordring et mildt bryg fra Suffolk i England med fyldig maltsmag og en fin bitterhed. Hvad øllet hedder, og hvilke udfordringer der ellers er tale om, må man se i programmet, men fokus er på ales fra Alverden.
Gæst er Torben Mathews fra ”You’ll never walk alone” i Kolding.

Programserien bygger på bogen ”50 øl du skal smage før du dør” af Rolf Nielsen og Carsten Berthelsen.


Læs mere

Flere afsnit af "50 øl du skal smage før du dør "