Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af Anne-Vibeke rejser

Anne-Vibeke rejser

Opret dig i dag

Opret nu!
Anne-Vibeke rejser

Dansk Vestindien

Følg med den berejste Anne-Vibeke Isaksen til Dansk Vestindien, der består af de tre imponerende øer St. Croix, St. Thomas og St. John, der på hver sin måde bidrager til en uforglemmelig ferieoplevelse.
US Virgin Island – som vi kalder Dansk Vestindien – er til sammen på størrelse med Mors og ligger øst for Puerto Rico på grænsen mellem det caribiske øhav og Atlanterhavet.

Columbus kom her allerede i 1493, og det var først i slutningen af 1600-tallet at danskerne blev aktive her ude. Dansk Vestindien, med St. Thomas 1672, St. John i 1694 og sidst, men ikke mindst St. Coix i 1733, blev begyndelse på ca. 250 års fascinerende dansk kolonihistorie.

Man kunne måske tro, at dette for længst er gået i glemmebogen, men det er på ingen måde tilfældet, og det gør rejsen til noget helt særligt.

Følg Anne-Vibeke på historisk ø-rundtur, interessante byvandringer i de gamle danske gader, jeepsafari, snorkelsafari, caribisk aften, svømme med søløver og besøge de mest imponerende hvide sandstrande, man næppe tror findes.


Læs mere

Flere afsnit af "Anne-Vibeke rejser"