Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af Dansk-tysk med Matlok

Dansk-tysk med Matlok

Opret dig i dag

Opret nu!
Dansk-tysk med Matlok

Sepp Piontek

I denne udgave af ”Dansk-tysk med Matlok” handler det om sport - især fodbold, men også om kultur, om dansk-tysk kultur.
Matloks samtalepartner er en person, der har betydet umådeligt meget for Tysklands-billedet i Danmark, nemlig den legendariske træner for det danske fodboldlandshold, tyskeren Sepp Piontek – manden, der førte det danske fodboldlandshold nærmest fra amatørklassen til de professionelles verdensklasse.

Men samtalen handler ikke kun om fodbold. Piontek fortæller også om sine oplevelser i barndommens Breslau, hvor han voksede op under 2. Verdenskrigs sidste år og om tvangsforflytningen fra Polen til Tyskland. Piontek har stadig tysk statsborgerskab, men føler sig hjemme i Danmark, hvor han sætter mere pris på den menneskelige varme, han møder fra danskernes side, end han ville gøre på den danske orden, Matlok mener, han har fortjent.
Programmet er optaget i Idrættens Hus i Brøndby – den betonklods, hvori Piontek i sin tid begyndte disciplineringen af det danske fodboldlandshold.


Læs mere

Flere afsnit af "Dansk-tysk med Matlok"