Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af Bord dæk dig

Bord dæk dig

Opret dig i dag

Opret nu!
Bord dæk dig

Rund fødselsdag

En fødselsdag er altid noget særligt - og når man fylder rundt, bliver man som regel fejret lidt ekstra. Nogle vælger at rejse væk for at markere dagen, andre at samle familie og venner til fest. Vælger du det sidste, vil et smukt opdækket bord danne ramme om den skønne mad, du og dine gæster skal indtage.

I dk4’s nye programserie BORD DÆK DIG står den erfarne florist Lars Jon klar med tips til, hvordan du kan dække et smukt bord. Han har arbejdet med blomster siden han var 15 år, er medejer af 5 butikker, skriver bøger og afholder kurser og shows i både ind- og udland. Lars Jon har en særlig evne til at få overraskende ideer - og i BORD DÆK DIG viser han dk4’s Christine Arendal Iversen, hvordan man pynter bord til bryllup, barnedåb, børnefødselsdag, konfirmation, havefest – og rund fødselsdag.

Denne gang står der ”rund fødselsdag” på menuen - og Lars Jon viser, hvordan man nemt kan kreere en klassisk centerpiece, fremstille matchende sidedekorationer og fine bordkort. Se med og få inspiration!


Læs mere

Flere afsnit af "Bord dæk dig"