Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af Bord dæk dig

Bord dæk dig

Opret dig i dag

Opret nu!
Bord dæk dig

Børnefødselsdag

Fødselsdagen er årets højdepunkt for de fleste børn - og vi forældre vil gøre, hvad vi kan for at indfri barnets forventninger. Men hvad skal der til for at gøre dagen til noget særligt? Det behøver ikke være så kompliceret og i dk4’s nye programserie BORD DÆK DIG står den erfarne florist Lars Jon klar med tips til, hvordan du kan dække et smukt bord, der er selv en prinsesse værdig.

Lars Jon har arbejdet med blomster siden han var 15 år, er medejer af 5 butikker, skriver bøger og afholder kurser og shows i både ind- og udland. Han har en særlig evne til at få overraskende ideer - og i BORD DÆK DIG viser han dk4’s Christine Arendal Iversen, hvordan man pynter bord til bryllup, barnedåb, konfirmation, havefest, rund fødselsdag – og børnefødselsdag.

I dagens anledning skifter Lars Jon det klassiske bord ud med rå paller placeret i græsset – og i børnehøjde. Så er der nemlig plads til fri leg. Som pynt viser han, hvordan man kan kreere den smukkeste blomsterlagkage, fine blomster-cupcakes – og tilhørende blomsterkroner til de små prinsesser. Se med og få inspiration!


Læs mere

Flere afsnit af "Bord dæk dig"