Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af Bord dæk dig

Bord dæk dig

Opret dig i dag

Opret nu!
Bord dæk dig

Barnedåb

I 2015 blev der foretaget knap 40.000 dåbshandlinger i Folkekirken, men det er ikke alle forældre, der vælger at gå i kirke, når den lille ny skal have sit navn. Andre samler familie og venner til en navngivningsfest. Men uanset hvad I vælger, vil et smukt opdækket bord danne ramme om den skønne mad I og jeres gæster skal indtage. Spørgsmålet er nu, hvordan bordet skal pyntes?

I dk4’s nye programserie BORD DÆK DIG står den erfarne florist Lars Jon klar med tips til, hvordan du kan dække et smukt bord. Han har arbejdet med blomster siden han var 15 år, er medejer af 5 butikker, skriver bøger og afholder kurser og shows i både ind- og udland. Han har en særlig evne til at få overraskende ideer - og i BORD DÆK DIG viser han dk4’s Christine Arendal Iversen, hvordan man pynter bord til bryllup, børnefødselsdag, konfirmation, havefest, rund fødselsdag – og barnedåb.

Denne gang er temaet barnedåb og her viser Lars Jon, hvordan man nemt kan kreere en stor, frodig buffetbuket, fremstille personlige menukort - og smukke blomsterdekorationer formet som vugger. Se med og få inspiration!


Læs mere

Flere afsnit af "Bord dæk dig"