Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af Anne-Vibeke rejser

Anne-Vibeke rejser

Opret dig i dag

Opret nu!
Anne-Vibeke rejser

Lidoen, Italien

Hvor går campingferien hen, når det handler om en af danskernes absolutte favoritområder? Flere tusinde danskere drager hertil hver sommer. Det ligger meget tæt på en af Italiens største turistattraktioner, Vendig og det er naturligvis den italienske Lido.

Udgangspunktet for alt det Anne-Vibeke viser i dette program, er en af områdets femstjernede campingpladser Camping Marina di Venezia, der også er en af områdets største campingpladser – om den også er bedst – det skal Anne-Vibeke naturligvis prøve at finde ud af. En ting er i hvert fald sikkert – den er populær og helt fyldt med flere end 12.000 gæster – over 2.000 af dem er fra Danmark.

Marina di Venezia er den sidste af de godt 30 campingpladser, der ligger på den ca. 15 km lange Cavallino Treporti-halvø, der har Adriaterhavet på den ene side og lagunen med Venedig på den anden side. Der er med andre ord tale om en campingplads, der ligger for enden af vejen. Den fungerer som en hel by og har over en km lang privat sandstrand. Alt sammen under en bagende sol.


Læs mere

Flere afsnit af "Anne-Vibeke rejser"