Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af Dansk-tysk med Matlok

Dansk-tysk med Matlok

Opret dig i dag

Opret nu!
Dansk-tysk med Matlok

Lasse Svan Hansen

Lige syd for grænsen ligger det, der kaldes Nordens helvede eller på tysk „Hölle Nord“, bedre kendt som FLENS-Arena, hvor den såkaldte danskerklub i den tyske håndbold-Bundesliga, SG Flensburg-Handewitt, har hjemmebane.

Her skal Siegfried Matlok møde den danske landsholdsspiller Lasse Svan Hansen, som har spillet i Flensborg siden sit skifte fra GOG Svendborg i 2008. Den 32-årige er en af de mest markante danske spillere på Flensborgs hold, men med sine 153 landskampe og i alt 312 mål for Danmark, er han sandelig også et stort navn på det danske herre-landshold.

Højrewingen Lasse Svan har fejret store triumfer i Flensborg, bl.a. ved at vinde det største trofæ, Champions League, og med Danmark er han endda blevet Europamester to gange og har vundet sølv ved VM!

I programmet drejer det sig imidlertid ikke kun om håndboldens betydning i den historiske grænseby Flensborg, for de danske håndboldspillere er i høj grad også danske ambassadører i Tyskland, hvor de har en høj og uvurderlig identifikationsværdi for Danmark langt udover det dansk-tyske grænseland.


Læs mere

Flere afsnit af "Dansk-tysk med Matlok"