Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af Dansk-tysk med Matlok

Dansk-tysk med Matlok

Opret dig i dag

Opret nu!
Dansk-tysk med Matlok

Jørn Mikkelsen

Siegfried Matlok befinder sig i denne udgave ad ”Dansk-tysk med Matlok” på et af Danmarks mest markante steder for ytringsfriheden, nemlig hos Jyllands-Posten i Aarhus.

I sin indledning citerer Matlok Georg Brandes med ordene:
”Ringe er magten i det bly, der blev til kugler, i sammenligning med den i det bly, der blev til skrift”.

Gid det var så vel, vil man måske sige på Jyllands-Posten, der i dag desværre af sikkerhedsmæssige grunde i kølvandet på Mohammed-tegningerne og efterfølgende terrortrusler er blevet forvandlet til en slags fæstning, hvor chefredaktør Jørn Mikkelsen siden 2008 ikke kun har ansvaret for den daglige avis, men også for medarbejdernes personlige sikkerhed.

Chefredaktør Jørn Mikkelsen, der er vokset op i Sønderborg er en ganske særlig Tysklands-kender, ikke mindst på baggrund af sin tid som udlandskorrespondent i Tyskland.
Men Matlok vil ikke kun drøfte fortid med Mikkelsen. Han vil også og især høre Mikkelsens mening om det nye Tyskland, herunder også bede chefredaktøren uddybe sin udtalelse om, at "Tyskland er i dag for os en lykkelig historie". Gælder det mon også kansler Angela Merkels humanistiske kurs i flygtningespørgsmålet?


Læs mere

Flere afsnit af "Dansk-tysk med Matlok"