Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af Dansk-tysk med Matlok

Dansk-tysk med Matlok

Opret dig i dag

Opret nu!
Dansk-tysk med Matlok

Claus Robert Krumrei

Siegfried Matlok er i denne udgave af ”Dansk-tysk med Matlok” på besøg i den tyske ambassadørs tjenestebolig i Hellerup, hvor ambassadør Claus Robert Krumrei residerer.
Ambassadøren er født i Delmenhorst i Niedersachsen i 1955 – altså netop i det år, da Vesttyskland blev optaget i NATO samtidig med, at Danmark og Tyskland i Bonn underskrev de såkaldte København-Bonn-erklæringerne for de to landes mindretal.
Krumrei har studeret jura og historie i München og har efter at have aftjent i sin værnepligt i den tyske marine siden 1985 været ansat i det tyske udenrigsministerium.
Ambassadøren har bl.a. arbejdet i magtens centrum, i Bundeskanzleramt, men har også tjent Tyskland som diplomat i Columbia, Hongkong, Moskva, Moldova og Washington, lige som han har været leder af Mellemeuropa-afdelingen i Auswärtiges Amt Berlin - og i årene fra 1993-1995 har han endda været rådgiver for CDU/CSU´s parlamentsgruppe.
Fra den 31. juli 2014 har Claus Robert Krumrei været Forbundsrepublikkens ambassadør i Danmark.
Med diplomaten Claus Robert Krumrei drøfter Matlok i programmet blandt andet forholdene mellem Danmark og Tyskland, men også forskellene fx omkring Europa-temaer.
”Kvik, det er en tysker”, skrev Lise Nørgaard advarende i Matador.
Nu er tiden en anden - og Matlok møder en helt anden tysker.


Læs mere

Flere afsnit af "Dansk-tysk med Matlok"