Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

)

Fejlmeld
HD er fra
EU-skeptikerne

Marie Krarup

Quo Vadis, Europa? Hvor går du hen? En stigende skepsis og modstand er konstateret ved det seneste valg i Europa mod det efter mange europæiske borgeres mening forkromede EU-projekt - ikke mindst i Danmark.
Dansk Folkeparti artikulerer protest og modstand, men har siden partiets start dog skiftet kurs fra at kræve en dansk udmeldelse til en mere pragmatisk-kritisk linje, som sejrede ved valget til EU-parlamentet i 2014, hvor DF med 26,6 procent blev det største danske parti – med nu i alt fire mandater i EU-parlamentet, og partiets førstemand i det europæiske, Morten Messerschmidt, fik en stor personlig triumf ved at score det hidtil højeste personlige stemmetal nogen sinde, 465.768.
Siegfried Matlok taler i denne udgave af ”EU-skeptikerne” med DF´s folketingsmedlem Marie Krarup Soelberg om partiets skepticisme over for EU og det europæiske projekt. Matlok spørger blandt andet konkret om EU-modstanden i Danmark, men også om alternativet til det nuværende EU. Og Matlok spørger også til, om det er rigtigt, at DF er på vej til også på europæisk plan at blive „stuerent“, idet det kan se ud som om, at DF har flyttet sig afgørende omkring Europa-politikken.
Programmet er produceret med støtte fra Europa-Nævnet.


Læs mere

Flere afsnit af "EU-skeptikerne"