Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

)

Fejlmeld
HD er fra
Dansk-tysk med Matlok

Stephan Richter

Siegfried Matlok er i denne udgave af ”Dansk-tysk med Matlok” i Kiel, hvor han møder en meget anerkendt nordtysk journalist, nemlig chefredaktør Stephan Richter, fra den tyske avisgruppe Schleswig-Holsteinischer Zeitungsverlag i Flensborg. Richter har præget bladet Flensburger Tageblatt og medvirket til udvikling af det største mediehus i delstaten Slesvig-Holsten med ca. 1.000 medarbejdere og en omsætning på mere end 161 millioner Euro. Under navnet Medien-holding-nord udgives i alt 14 regionale aviser i Slesvig-Holsten samt siden 2005 Schweriner Volkszeitung og die Norddeutschen Neuesten Nachrichten i Rostock i Østtyskland med et totalt oplag på mere end 150.000.
I programmet taler Matlok med Stephan Richter om Richters journalistik, som i de yngre år var præget af stærke dansk-tyske modsætninger i grænselandet, men hvor der nu findes et grænseoverskridende samarbejde med danske aviser, som er ret unikt i Europa.
Matlok drøfter også andre mediespørgsmål med Stephan Richter og undersøger, hvorfor udviklingen i Tyskland blandt de trykte medier ikke er så voldsomt og livstruende nedadgående som vi oplever det i dagens Danmark.
Men Matlok spørger også om Richters holdning til ytringsfriheden efter terror-attentaterne i Paris og København – og selvfølgelig også om Jyllands-Posten.


Læs mere

Flere afsnit af "Dansk-tysk med Matlok"