Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af Anne-Vibeke rejser

Anne-Vibeke rejser

Opret dig i dag

Opret nu!
Anne-Vibeke rejser

Ål i Hallingdal - Sommer

Endnu en gang lægger Anne-Vibeke vejen forbi Norges første og eneste femstjernede campingplads Hallingdal Feriepark. Denne gang er det sommer, solen står højt på himlen, og den norske fjeldverden ser helt anderledes ud end om vinteren.
Der er masser af muligheder for aktiv ferie i naturen, så Anne-Vibeke cykler, vandrer, padler kajak, rider og prøver lykken med orm på fiskekrogen.
Langt ude på fjeldet besøger Anne-Vibeke en såkaldt sætergård, hvor alt mad tilberedes på stedet. Såkaldt ”urejst” mad er konceptet, mens maden i dalen er en blanding af det moderne køkken og husmandskost. Anne-Vibeke ser fx nærmere på den gamle ret ”småmåt med lefse”, der er en lokal specialitet.
Hallingdal Feriepark er en suveræn campingplads, med alt hvad hjertet begærer lige fra moderne faciliteter, aktiviteter for børn og voksne samt bondegård med egne dyr. Til større børn er der et kæmpe klatreområde. Campingpladsen har plads til alle der kommer i egen vogn eller eget telt, men har også suveræne hytter, der ligger helt ned til elven.

Læs mere om campingferie i Norge på www.AnneVibekeRejser.dk

Følg Anne-Vibeke Rejser på Facebook www.facebook.com/annevibekerejser


Læs mere

Flere afsnit af "Anne-Vibeke rejser"