Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

)

Fejlmeld
HD er fra
Forskningsmagasinet

Coaching

”Coaching”. Det ord har vi hørt oftere og oftere igennem de seneste ti år. Folk går til coach for at få styr på deres liv. Men faktisk har fænomenet ”coaching” næsten hundrede år på bagen, og en dansk forsker har fornyet den klassiske coaching. Denne forsker får Niels Ebdrup besøg af i ”Forskningsmagasinet”. Men hvad går coaching egentlig ud på? Hvad kan man få ud af at gå til coach? Hvornår og hvordan opstod coaching? Hvordan har coaching udviklet og ændret sig frem til i dag? Hvad med kritikken af coaching?
Niels Ebdrup stiller spørgsmålene, og svarene leveres af professor Reinhard Stelter fra Københavns Universitet.
”Forskningsmagasinet” er dk4s nye programrække, hvori seerne kan møde en lang række af de danske universiteters forskere og blive klogere på deres forskning.
Hvert program slutter med ”Spørg videnskaben”, hvori en forsker besvarer spørgsmål af almen karakter om videnskaben. I dette program lyder spørgsmålet: ”Hvorfor går tiden hurtigere, når vi bliver ældre?”. Det svarer lektor ved Københavns universitet, Poul Lübcke på.
Programmet produceres som et samarbejde mellem dk4 og videnskab.dk og med støtte fra Videnskabsministeriets Udlodningsmidler.


Læs mere

Flere afsnit af "Forskningsmagasinet"