Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af Anne-Vibeke rejser

Anne-Vibeke rejser

Opret dig i dag

Opret nu!
Anne-Vibeke rejser

Kvarner

Denne gang rejser Anne-Vibeke til Kroatien og det mindre kendte område Kvarner, hvor Anne-Vibeke besøger flere forskellige områder inde i landet, langs kysten og afslutter rejsen på øerne i Adriaterhavet.
Det kroatiske område Kvarner er på ingen måde det mest kendte i landet, men det har alligevel utrolig meget at byde på, fordi det både har nationalparker, bjerge, kystlandskaber og et ørige. Alt sammen noget vi skal se nærmere på i dette program. Fra Zagrab går rejsen til Kroatiens og dermed også Kvarners mest kendte nationalpark Plitvice, der består af 16 søer, der fordeler sig over 300 km2. Parken kan ikke beskrives – den skal simpelthen opleves og du skal sætte god tid af til det, fordi det dækker et stort område og det tager tid at komme rundt både til fods, med tog og små både. Plitvice søerne kom på UNESCOS Verdensarvsliste allerede tilbage i 1979.
Herfra går rejsen ud til kysten og øerne Rab og Krk, hvor Anne-Vibeke besøger to meget spændende campingpladser. En ny side af et spændende og populært ferieland.


Læs mere

Flere afsnit af "Anne-Vibeke rejser"