Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af Anne-Vibeke rejser

Anne-Vibeke rejser

Opret dig i dag

Opret nu!
Anne-Vibeke rejser

London

London er en by, du aldrig bliver færdig med - og første gang du besøger Englands imponerende hovedstad er Big Ben, Westminster, London Tower og Buckingham et besøg værd. London er dog meget mere end det.

Anne-Vibeke tager dig denne gang med rundt til nogle af de nye London seværdigheder. Det betyder bl.a. en tur op i Europas højeste bygning The Shard, en tur op i London Eye - det enorme pariserhjul på South Bank og ikke mindst en tur op på taget af OL- og koncertbygningen O2.

Ingen storbyferie uden god mad og drikke og selvom det engelske køkken måske ikke har det bedste ry, så kan du sagtens spise godt. Anne-Vibeke besøger de nye og meget trendy gadekøkkener og det eksklusive Afternoon Tea sted One Aldwych, samt byens bedste fish´n chips med udsigt til Big Ben.

Anne-Vibeke tager også turen rundt i byen på en gammel Tally Ho cykel og giver gode råd til at komme rundt med Londons velfungerende Subway – The Tube og de verdenskendte røde busser.

Med andre ord et anderledes rejseprogram om det nye og moderne London – uden for sæsonen. Programmet er filmet i marts, men kunne lige så godt være i november. Vejret svigter aldrig i London.


Læs mere

Flere afsnit af "Anne-Vibeke rejser"