Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af På tur til

På tur til

Opret dig i dag

Opret nu!
På tur til

Caribien

Caribien er kendt for sol, skønne strande og en spændende historie, med pirater, opdagelsesrejser og slavehandel. I dette afsnit af På tur til.. skal vi se nærmere på tre spændende destinationer i det caribiske hav.

Den første destination er Den Dominkanske Republik, der er et frodigt land, med en spændende kultur. Her finder man blandt andet hovedstaden Santo Domingo, der er den ældste europæiske bebyggelse i den nye verden.

Den anden destination Jamaica, er vel mest af alt kendt for sin rom og rastafari kulturen, men her findes også meget andet. Jamaica er en meget frodig ø, med en meget afslappet stemning.

Den sidste destination vi skal kigge nærmere på, har haft stor betydning for Danmark. Det er nemlig de Dansk Vestindiske øer, St. John, St. Thomas og St. Croix, der gennem århundrede befæstede Danmarks status som kolonimagt.

Der er mange muligheder for at besøge Caribien. Blandt de mest populære rejseformer er charterrejser og krydstogter. I programmet kommer vi også nærmere ind på begge rejseformer.


Læs mere

Flere afsnit af "På tur til"