Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Problemer med afspilning

Før du kontakter eller fejlmelder et program til dk4, prøv da at trykke på opdateringsknappen, et par gange, i det internet-browservindue, du har åbnet dk4.tv med..

Hvis det ikke løser problemet kan du prøve at trykke på "HD"-knappen under videoafspilleren. Det vil slå HD til eller fra, og oftest løse problemet.

Hvis det, imod forventning, heller ikke løser problemet, er du velkommen til at fejlmelde klippet eller kontakte dk4, via “Support”-fanen i venstre side.

Krav til din internetforbindelse

2 Mbit. download (Vi anbefaler dog, at man har min. 4 Mbit. for at få det fulde udbytte.)

Vær opmærksom på følgende når du skal se en live stream:
Har du båndbredde nok for at se transmissionen.
Hvis du anvender andre programmer på din computer samtidigt kan det have indflydelse på afviklingen.
Selvom du i princippet har en bredbåndsforbindelse som overstiger den streaming kvalitet vi streamer i kan der alligevel forekomme udfald i kapacitetsleverancen.
Det er vigtigt at huske på, at trafikken på internettet ikke kan kontrolleres. Derfor kan du have en hurtig forbindelse, men stadig opleve problemer med dk4.tv. Dette kan ikke henføres til dk4 systemer, men til internetudbyderen eller de punkter trafikken går igennem mellem dig og dk4.

Kan jeg se dk4.tv uden for Danmark?

Ja du kan se dk4.tv udenfor danmarks grænser.

Hvordan logger jeg på dk4?

Streams på dk4.tv kræver et abonnement. Det kan du købe på www.dk4.tv
Klik på menupunktet “Abonnement” og start med at vælge den abonnementsaftale du ønsker, og følg derefter oprettelses guiden frem til betalingen.

Minimum krav til dit hardware

For at kunne se dk4.tv kræves den nyeste version af Firefox, Internet Explorer, Chrome eller Safari. Andre kørende programmer på computeren kan have indvirkning på afspilningskvaliteten. Herunder antivirus programmer, Netværks Proxier og debug-programmer, spil og medieredigeringsprogrammer m.m.
dk4.tv understøtter alle standardversioner af iPad, iPhone og iPod Touch med Apple iOS 5.0 eller nyere.

Opsig dit abonnement

Ønsker du at opsige dit abonnement, skal du gå ind på dk4.tv og klikke på bruger ikonet i menuen. Klik derefter på “Min profil” og derfra skal du klikke på punktet abonnement, i venstre side. Herefter har har du mulighed for at opsige dit abonnement nederst på siden.